Elveink  |  Gy.I.K  |  Médiaajánlat  |  Kezdőlapnak  |  Honlapajánló 2023. szeptember 25. hétfő, napja van.  

szabadban.hu webmail

 Támogatottjaink
. BOM - 2020 Bp. Olimpia
. Budapest-Bamako
. Budapest Titans
. Cseh László
. Dani Gyöngyi
. Farkas Györgyi
. F1 Racing
Exprerience
. Hungexpo
. Kis Sándor - Technosport
. Klein Dávid
. Kovács László Formula2
. Kovács Niki 600 EB
. OLIMPIA
. ParaJet-Ski

  Fogyatékkal élők
  Mindennapok
  Paralimpia
  Sportélet

  Földön - Bakancsban
  Barlangászás
  Hegy- és Sportmászás
  Túrák, séták
  Ti küldtétek
  Tippek trükkök

  Földön - Hóban - Jégen
  Curling
  Gyorskorcsolya
  Jégen (szabadidő)
  Jégkorong
  Jégvitorlás
  Műkorcsolya és Jégtánc
  
  Sífutás
  Síugrás
  Snowboard
  Szánkó és Bobsport
  Tippek-trükkök
  Ti küldtétek

  Földön - Kétkerék
  Gyorsasági motorsport
  Enduro és más motorsport
  Motorokról
  Motoros rendezvények
  Quad
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  BMX
  Kerékpárok
  Kerékpáros rendezvények
  Mountainbike
  Országúti kerékpársport
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Földön - Négykerék
  3,2,1.GO!
  Autó különlegességek
  Autós programok
  Forma1
  Gokart
  Gyorsasági autósport
  Oldtimer és programok
  Rally és egyéb autósport
  Terepjáró
  Terep-Rallye
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Földön - Sportok még
  Asztalitenisz
  Atlétika-Torna
  Boksz
  Budo
  Duatlon - Triatlon
  Egyéb sportok
  Extrém
  Fegyveres sportok
  Futás aszfalton
  Futás terepen
  Futball-Futsal
  Golf
  Golyós sportok
  Háromtusa-Öttusa
  Kézilabda
  Kosárlabda
  Más labdasportok
  Mozgás
  Röplabda
  Sportkülönlegességek
  Sportpolitika
  Sportvilág
  Squash
  Tenisz
  Tollaslabda
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Földön - Vitalitás
  Aerobic
  Egészség
  Erőnlét
  Fitness
  Táncsport
  Táplálkozás
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Levegőben
  Ejtőernyő
  Hőlégballon
  Kisrepülők
  Sárkányrepülés
  Siklóernyő
  Vitorlázó repülés
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Vízben
  Búvárkodás
  Csónak és vizitúrák
  Csónak, Kajak-Kenu
  Hajó, Yacht, Motorcsónak
  Horgászsport
  Jet-Ski
  Kite-Surf
  Motorcsónaksport
  Műugrás - Toronyugrás
  Rafting és vadvízi sportok
  Surf
  Úszás-Szinkronúszás
  Vitorlázás
  Vizilabda
  Vizisí és Wakeboard
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Kedvenceink - Állatsportok
  Halak
  Kutyák
  Lovak
  Madarak
  Minden más
  Ti küldtétek
  Tippek-trükkök

  Sporttal kapcsolatban
  Dopping
  Kultúra
  Létesítmények
  Navigáció - GPS
  Rólunk
  Sportkultúra
  Támogatjuk
  Partnereink

 
Cikk beküldése    |    Boltkatalógus    |    Fórum    |    Piactér     |    Sportfotók    |    Sportvideók    |    Humoros videók    |    Humor    |    Rólunk


34234234
 
 
Schmidt Racing Team
2015-04-01 07:54:41


Az újonnan alakult Schmidt Racing azonnal nagy tervekkel indul a 2015-ös gyorsasági motoros szezonnak 

Chrobák János: „Három vb-futam az idei terv!” 

A magyar gyorsasági motorsport újabb csapattal gazdagodott. Balogh Róbert menedzser vezetésével ugyanis zászlót bontott a Schmidt Racing, amely semmit sem bízott a véletlenre, és egy feltörekvő tehetség, Végh Noé mellé leigazolta a tavalyi esztendő legeredményesebb magyar motorosát, Chrobák Jánost, valamint a korábbi Európa-bajnoki ezüstérmes Juhász Dávidot. A cél egyértelmű: a két hatszázas kategóriában megnyerni az Alpok Adria és az IMRC sorozatot, valamint Chrobák János révén sikeres bemutatkozást remélnek a Supersport világbajnokságon. 

Már tavaly nagy tervekkel tért vissza a magyar motorsportba a korábban Németh Balázzsal a Supersport világbajnokságig eljutó Balogh Róbert, ám az igazi visszatérésre az idei szezonban kerülhet sor. Megalakult a Schmidt Racing, amely a gyorsasági motorversenyzés mellett a rallye-ban is rajthoz szeretne állni. Ráadásul utóbbiban a főtámogató tulajdonosa, Sebestyén Roland a Maricsek Rallye Team által biztosított Mitsubishi Lancer EVO IX volánja mögött, Radó István navigálásával végigversenyzi az idei magyar bajnokságot.

De térjünk vissza a gyorsasági motorsporthoz. A csapat három versenyzőt indít, mindhármat a hatszázasok között: Supersportban Chrobák János és Végh Noé, míg Superstock 600-ban az SBK-ból visszatérő Juhász Dávid szeretne minél jobban szerepelni. A Hondával induló versenyzők az Alpok Adria és az IMRC sorozatokban állnak rajthoz, míg a tavaly a Superstock 600-ban mindent megnyerő Chrobák három világbajnoki futamon is bizonyíthat. 

Balogh Róbert csapatmenedzser: „Új év, új kihívások... Csapatunk, amely ez évtől kezdve a Schmidt Racing nevet viseli főszponzorunk, a Schmidtgépnek köszönhetően. Új és "régi-új" emberekkel vágunk neki az idei versenyszezonnak. Juhász Dávid a Superstock 600, Chrobák János a Supersport 600 és Végh Noé szintén a Supersport 600 mezőnyében fog szerepelni, valamennyien egy-egy Honda nyergében. A japán márkával 2008 óta tart ez a "házasság", és a WILKER segítségével ez évben is folytatódik. Versenyzőink az Alpok-Adria és IMRC bajnokság futamain állnak rajthoz, de a tervek szerint Jani három világbajnoki futamon is indulni fog. Ennél többet erről nem szeretnék most mondani.” 

Chrobák János motorversenyző (Supersport): „Az elmúlt évben másodszorra is sikerült megnyernem az Alpok Adria Stock 600-as bajnoki címét, az IMRC és Magyar Bajnoki cím mellett. Noha kétségtelenül remek szezont hagytam magam mögött, az idei évben mindenképpen szeretnék továbblépni. Új tervekkel, új kategóriában, új motorral és új csapattal vágok neki a 2015-ös szezonnak. Idén a Supersport kategóriában állok rajthoz egy Honda CB600RR nyergében az Alpok Adria és az IMRC sorozatban, és a tervek szerint három Supersport világbajnoki futamon is ott leszek az indulók között. Nagyon várom már az első tesztet, ahol a hosszú tél után újra motorra pattanhatok. Ígérem, rajtam nem fog múlni idén se! Csak előre!” 

Juhász Dávid motorversenyző (Superstock 600): „Életem legkeményebb felkészülésén vagyok túl. Október elejétől Szilágyi István személyi tréner irányítja az edzéseimet. István már rengeteg bajnokot készített fel különböző nemzetközi bajnokságokra, köztük hazánk egyetlen világbajnokának, Talmácsi Gábornak is irányította a felkészülését. Egyensúlyérzékemen, reflexemen, állóképességemen is nagymértékű javulást értünk már el, ráadásul a súlyomból 15 kilót faragtunk le nagyon nagy erőfeszítéssel és szigorú diétával. Az idei szezonban a Superstock 600-ban szeretnék bizonyítani, a lehető legjobb eredményeket elérni. Bízom benne, hogy a sok küzdelem után megvalósul a nagy álmom, és végre közelebb kerülhetek a világbajnoki induláshoz. Természetesen a legnagyobb harc mostantól kezdődik. Úgy érzem, a legnagyobb alázattal, készen állok arra, hogy pályára lépjek!” 

Végh Noé motorversenyző (Supersport): „A 2015-ös szezonban hatalmas előrelépés lehet a karrieremben, hogy a Schmidt Racing tagjaként végigversenyezhetek egy teljes szezont az Alpok Adria nagyon kemény mezőnyében. Itt minden lehetőség adott a számomra a jó szereplésre, úgy érzem, itt kizárólag a motorozással kell majd foglalkoznom. A hatszázas kategóriával tavaly már megismerkedtem, hiszen a Hungaroringen rendezett Alpok Adria futamon a negyedik rajtkockából indulhattam, és az itt szerzett ötödik és hatodik pozíció mellett az IMRC-ben mindkét versenyen első lettem. Idén már teljes Supersport-szezont teljesítek a fent említett két bajnokságban az édesapám által felkészített Hondával, és az a célom, hogy az év végi összetettben dobogós helyen zárjak mindkét sorozatban.”Szerző: szabadban
Forrás: Schmidt Racing Media

A cikk képei:

 


szabadban.hu hírlevél, legfrisebb
híreink hetente a postafiókodba!
 
   

Ugrás az oldal tetejére

Médiaajánlat | Irjon nekünk | Impresszum